CleanPort Managed SecurityCleanPort Managed Security
English Deutsch Nederlands11-10-2011

Beste relatie,

Zoals reeds gecommuniceerd gaat Cleanport verder met haar diensten. Gedurende de overname en de daarop volgende periode is er geluisterd naar de wensen van onze Cleanport relaties. Daarom hebben we de nodige nieuwe functionaliteit toegevoegd om het beheer van uw klanten een stuk eenvoudiger te maken.

De volgende versie van Cleanport zal voor deze kerst gelanceerd worden en biedt onder andere de volgende nieuwe functionaliteit:

  • Geavanceerd gebruikers overzicht: gemakkelijk alle instellingen voor meerdere gebruikers van een domein veranderen, waaronder black en whitelists.
  • E-mail queue overzicht waarin u alle e-mail ziet die nog verzonden moet worden en een knop om deze te legen.
  • Exporten en importeren van alle gebruikers van een domein, om eenvoudig een back-up te maken.
  • Verbeterde zoekfunctionaliteit
  • Een domein status-overzicht waarin u eenvoudig de  DNS MX instellingen, firewall en het SMTP afleveradres kunt controleren.
  • Radius authenticatie voor eenvoudige single sign on
  • Verbeterde vertalingen in duits en frans. Nieuw toegevoegd als taal is spaans.
  • Release notes worden nu getoond in de webinterface zodat u eenvoudig nieuwe functionaliteiten kunt ontdekken. Tevens wordt u automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe versies.

Uiteraard zijn er nog veel meer extra's in deze versie te vinden, welke in de release notes zullen worden getoond. Op het moment dat wij de nieuwe versie live zetten zullen wij u op de hoogte stellen zodat u snel in kunt loggen en alle nieuwe funtionaliteit kunt proberen.Onze ontwikkelaars en ontwerpers zijn hard bezig om de volgende generatie van Cleanport te maken. Wij hebben er voor gekozen om de bestaande versie van Cleanport in een nieuw jasje te steken dat er niet alleen mooi en bijtijds uitziet, maar ook in gebruiksgemak wordt vereenvoudigd. U kunt deze nieuwe interface in de eerste helft van 2012 verwachten.

Ook werken wij hard aan de volgende generatie cloud security applicaties met de kennis en mogelijkheden die we door de samenwerking met Avira hebben verworven.
Snelle Links > Downloads
> Gratis trial aanvragen
> Nieuwsarchief
> Een Vraag Stellen

Technische kenmerken
> E-mail stroom
> Filter Process

© 2001-2018, Copyright CleanPort | Cleanport is a trading name of Avira B.V.